Prosjekt ny, (ikke lenger) gul bukse til Nina, vol. 02Sysler

av Nina 12.10.2012

Det er på høy tid med en oppdatering på bukseprosjektet mitt, og nå har jeg omsider kommet så langt at det faktisk er noe å vise frem. Det gjenstår bare å finpusse linningen, ordne pressen, sette inn hemper og knapper, og å sy opp buksebeina. Det betyr en del håndarbeid; en perfekt syssel for mørke høstkvelder.

Jeg gikk hardt ut med at jeg skulle lage en gul bukse, men det gikk litt skeis. Jeg feiget  rett og slett ut på det gule stoffet; mest fordi det var så tynt at det var på grensen til å være gjennomsiktig. Hei hei cellulitter og kroppshår! Valget falt da på et tykkere stoff i en støvete mintfarge. Ikke en dårlig erstatning om jeg får si det selv. Stoffet er litt jersy-aktig, og derfor skikkelig behagelig mot kroppen.

Jeg satser på å bli helt ferdig med buksen i helgen, og forhåpentligvis tillater timeplanen også en liten fotoseanse slik at jeg kan få vist dere buksen i sin helhet om få dager. I mellomtiden viser jeg noen detaljer på hvordan buksen ser ut så langt:

I kveld må buksen fint vente. Jeg skal nemlig på byttekveld sammen med noen jenter fra jobben. Da blir temaet trange klær, bortgjemte smykker og vin vin vin. Ha en god helg, folkens!

 

Nina
 

Skrevet av Nina, 15.10.2012

En storesøster som syr for en høres ut som luksus! ;-)

 
 
 

Skrevet av Vibeke, 15.10.2012

Hehe, det forstår jeg ;)
Nei, jeg har ikke symaskin her i Spania så det blir bare småprosjekter.. Ellers har jeg en snill storesøster som syr litt til meg!!

Vibeke
Nina
 

Skrevet av Nina, 13.10.2012

Tja, kanskje det? Mønstrene mie ser stort sett ut som lappetepper på grunn av alle justeringene, så jeg hadde måttet gjøre en oppryddingsjobb først ;-). Syr du også?

 
 
 

Skrevet av Vibeke, 13.10.2012

Wow, så utrolig fine. Mulig for en liten oppskrift? ;)

Vibekeo
Www.vibekeo.blogspot.com

Vibeke
 

Legg inn din kommentar